jean.steensels@stoneconsult.be
-
+32 (0) 477 310 591
Stone Consult op LinkedIn
Stone Consult heeft als missie om de expertise en best practices van de meest ambitieuze en best geleide multinationale groepen (dikwijls beursgenoteerd en geadviseerd door top-consultants), beschikbaar te maken voor dynamische, middelgrote ondernemingen.
Stone Consult biedt deze ondernemingen dan ook pragmatisch en effectief advies, nodig om te winnen in dikwijls extreem competitieve business omgevingen.
Dit met betrekking tot de drie krachtigste tools om de waarde van de onderneming te verhogen:
Stone Consult publiceert diverse blogs over strategie, corporate governance en talent management die "best in class" tips, ontwikkelingen en nieuwe inzichten geven. Deze blogs worden maandelijks geïntegreerd in een nieuwsbrief, die u (gratis) kan ontvangen.
3 Redenen om een duidelijke visie te implementeren
08 Oct 2016
Visie werd tot 10-15 jaar geleden door velen aanzien als een nieuwe rage, opgeklopt door dure consultants, met weinig echt positieve impact voor de ondernemingen. Diverse uitgebreide studies (o.a. Conference Board en MIT) begonnen echter het tegendeel aan te tonen en op vandaag is het algemeen aanvaard dat een duidelijke visie, geïmplementeerd doorheen de onderneming, een enorm positief verschil maakt. Waarom?
meer lezen
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met "best in class" tips en nieuwe inzichten over strategie, corporate governance en talent management
inschrijven
Maak gebruik van deze krachtige expertise om de waarde en het potentieel van uw onderneming op significante wijze te verhogen.
Neem contact op met Jean Steensels om dit vrijblijvend te bespreken.
Inschrijven voor nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met "best in class" tips en nieuwe inzichten over strategie, corporate governance en talent management.
Hierbij verklaar ik akkoord te zijn met de privacyverklaring
inschrijven