jean.steensels@stoneconsult.be
-
+32 (0) 477 310 591
Stone Consult op LinkedIn
Stone Consult heeft als missie om de expertise en best practices van de meest ambitieuze en best geleide multinationale groepen (dikwijls beursgenoteerd en geadviseerd door top-consultants), beschikbaar te maken voor dynamische, middelgrote ondernemingen.
Stone Consult biedt deze ondernemingen dan ook pragmatisch en effectief advies, nodig om te winnen in dikwijls extreem competitieve business omgevingen.
Dit met betrekking tot de drie krachtigste tools om de waarde van de onderneming te verhogen:
Stone Consult publiceert diverse blogs over strategie, corporate governance en talent management die "best in class" tips, ontwikkelingen en nieuwe inzichten geven. Deze blogs worden maandelijks geïntegreerd in een nieuwsbrief, die u (gratis) kan ontvangen.
Welke 7 kenmerken typeren de allerbeste werkplekken?
08 Jan 2024
Ondernemingen die door hun medewerkers als BESTE WERKPLEK verkozen worden, hebben onmiskenbaar een van de krachtigste concurrentiele voordelen: het vermogen om het beste talent aan te trekken en topteams in te zetten om een winnende strategie uit te werken en te implementeren.
meer lezen
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met "best in class" tips en nieuwe inzichten over strategie, corporate governance en talent management
inschrijven
Maak gebruik van deze krachtige expertise om de waarde en het potentieel van uw onderneming op significante wijze te verhogen.
Neem contact op met Jean Steensels om dit vrijblijvend te bespreken.
Inschrijven voor nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met "best in class" tips en nieuwe inzichten over strategie, corporate governance en talent management.
Hierbij verklaar ik akkoord te zijn met de privacyverklaring
inschrijven