jean.steensels@stoneconsult.be
-
+32 (0) 477 310 591
Stone Consult op LinkedIn
Stone Consult heeft als missie om de expertise en best practices van de meest ambitieuze en best geleide multinationale groepen (dikwijls beursgenoteerd en geadviseerd door top-consultants), beschikbaar te maken voor dynamische, middelgrote ondernemingen.
Stone Consult biedt deze ondernemingen dan ook pragmatisch en effectief advies, nodig om te winnen in dikwijls extreem competitieve business omgevingen.
Dit met betrekking tot de drie krachtigste tools om de waarde van de onderneming te verhogen:
Stone Consult publiceert diverse blogs over strategie, corporate governance en talent management die "best in class" tips, ontwikkelingen en nieuwe inzichten geven. Deze blogs worden maandelijks geïntegreerd in een nieuwsbrief, die u (gratis) kan ontvangen.
Wat karakteriseert uiterst effectieve raden van bestuur?
08 Oct 2016
Gewoon een goede Raad van Bestuur zijn is niet meer voldoende in de huidige complexe, snel veranderende en competitieve omgeving. Het implementeren van wetgeving en best practices in corporate governance is natuurlijk basic, maar de beste Raden van Bestuur vertonen allen één karakteristiek die het verschil maakt tussen een goede en een uiterst effectieve Raad van Bestuur.
meer lezen
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met "best in class" tips en nieuwe inzichten over strategie, corporate governance en talent management
inschrijven
Maak gebruik van deze krachtige expertise om de waarde en het potentieel van uw onderneming op significante wijze te verhogen.
Neem contact op met Jean Steensels om dit vrijblijvend te bespreken.
Inschrijven voor nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met "best in class" tips en nieuwe inzichten over strategie, corporate governance en talent management.
Hierbij verklaar ik akkoord te zijn met de privacyverklaring
inschrijven